Geen categorie

Friendship is magic.

Wie dochters heeft herkend dit zinnetje meteen en linkt het aan My Little Pony. Wij trokken vandaag naar Oostende naar het VTM kazoom speeldorp. MLP was er vandaag en oo 23/08 op bezoek. Een wagen in Candy pink, bedrukt met Apple Jack, Rainbow Dash en Pinky Pie.

We werden vriendelijk ontvangen aan de ingang van de MLP stand en de kindjes mochten kiezen die ze wilden inkleuren. Beiden kozen ze voor Apple Jack, en mijn zoon deed net alsof hij ook al jaren fan is ervan. 🙂

De binnenkant van de bus stond vol MLP’s, speelgoed, een televisie en een ‘wall of fame’ met kledij. Heel gezellig. Om 15u werd er een loting gedaan en wij ‘wonnen’ elk een goodiebag. (Al denk ik wel dat iedereen een winnaar was :)) 

De goodiebag was een turnzakje in knal roze met de MLP afdruk. Aan de binnenkant zat zen ketting, een PEZ MLP met snoep en een mini pony. En aangezien ik wel achter genderneutraal speelgoed sta vond ik net zoals mijn zoon de ketting heel mooi.


Naast de MLP stand was de K3 dansstudio. Op ‘wij zijn soldaten’ kunnen de kinderen schitteren in de videoclip. Mijn dochter had plankenkoorts maar heeft toch haar dansje volbracht. Met tranen weliswaar. 


Aan de volgende stand kon je spelen met een drone, maar los van het feit dat er amper volk was, duurde het veel te lang en raakte het geduld op van de kinderen. Die stonden te springen om naar de disco te gaan.

Een echte DJ, danseressen en een koptelefoon met muziek. Dansen op K3 maar ook Silénto en Rihanna. We gingen helemaal los, ik vermoed heel lachwekkend voor gans de timide bevolking die aanwezig was.


Na het dansen werden we naar buten gezogen door 2fabiola. Patje stond te tokkelen op zijn synthesizer (was het dat wel?!) en Loredana zong de longen uit haar lijf. Laura Tesoro en Paul Michiels zagen we ook.

We sloten de namiddag af met spelen in het water, wat de kinderen waarschijnlijk nog het leukst vonden 🙂

Locatie: klein strand Oostende.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s