lifestyle

Wat ik deed op zondag.

Zondag is meestal de rustdag. Ik blijf thuis, doe een klein beetje huishoudelijk werk en geniet vooral van mijn kroost. Gisteren stond er iets anders op de planning! Ik ging naar een homesale. Ik zie jullie al denken aan Tupperware of Mylène, maar het was NOG leuker! Een thuisverkoop met kinderkleding.

Samen met een vriendin trokken we naar het verre Boekhoute. Na een 45 minuten te rijden kwamen we aan bij bestemming. Het huis stond vol kledij en winkelende dames. We werden hartelijk ontvangen door gastvrouw Karen, terwijl haar man ons al meteen een glaasje aanbood. Enfin, het perfecte gastkoppel zeg maar! 

De kledij lag netjes per soort. In de living lag alle meisjeskledij, in de keuken was het de jongensafdeling. De homesale begon om 15u doorlopend tot 18u. Ik moet jullie er waarschijnlijk niet bij vertellen dat wij de eersten waren die aankwamen én uiteraard ook de laatsten die naar huis gingen.

Voor de verkoopster Isabel was niets teveel. Eerlijke meningen aan de klanten geven, opmeten, tussendoor netjes plooien, een babbeltje over koetjes en kalfjes, het kon allemaal.

Ik kocht er voor mijn dochter haar jurkje voor het lentefeest. Die krijgen jullie half mei te zien. Ook kocht in een super leuk baseball-jasje. 


Dit leek mij écht iets voor mijn dochter. Met een skinny jeans, leuke schoentjes en een simpel t-shirtje komt deze helemaal tot zijn recht.

Image by Mamavantweeblog

Image by Mamavantweeblog

Image by Mamavantweeblog
Image by Mamavantweeblog

Conclusie: ik vond het geweldig om in een huis te gaan shoppen! Ik had absoluut niet het gevoel dat ik iets moest kopen, en het was ook gewoon een veel persoonlijkere sfeer. Dus mijn liefste lezers, als jullie ooit ook een homesale doen, vergeet mij dan vooral niet uit te nodigen.

Xoxo

5 gedachten over “Wat ik deed op zondag.

Plaats een reactie