lifestyle

A good clean naturally.

Gisteren in de action viel mijn oog meteen op deze huishoudproducten.


De verpakking is zeg nu zelf- aantrekkelijk én vrolijk. Ik nam deze 3 producten mee om te testen en thuis vloog ik meteen in de grote kuis.

Ik ga eerlijk zijn. Ze ruiken hemels. Ik gebruikte de allesreiniger om mijn stof mee af te doen. Mijn handen werden niet droog wat voor mij een pluspunt is. 

De huisparfum spoot ik in het rond en ook deze rook hemels.

En het beste van al! De producten zijn 100% biologisch afbreekbaar. Wie wil dat nu niet? Lief voor het milieu én voor de portemonee. Het afwasmiddel kost €0,99, de andere producten €1,29.

 Ik zocht gans het internet af naar meer informatie maar ik vond helaas niets meer over de oorsprong etc. Nuja, de verpakking zegt genoeg. 

Image by Mamavantweeblog
Image by Mamavantweeblog
Image by Mamavantweeblog
Image by Mamavantweeblog
Image by Mamavantweeblog
Image by Mamavantweeblog
Image by Mamavantweeblog
Image by Mamavantweeblog

Ik ben dus hevige fan. Straks haal ik nog een paar reserveflessen bij, en voor wie mij kent weet dat ik niet hou van een voorraad, dus dit is echt wel het teken dat ik er zeer tevreden mee ben!

Zouden jullie deze ook aankopen?

Xoxo

27 gedachten over “A good clean naturally.

  1. Wat super leuk om te lezen, ik heb de tekeningen op de verpakking gemaakt. Ik gebruik het zelf ook, mijn ervaring is ook het ruikt lekker en een goede combinatie duurzaam en voordelig 🙂

    Geliked door 1 persoon

    1. Wat ontzettend gaaf zeg die tekeningen erop je blijft er naar kijken!!!!Echt knap gedaan!!!maar hoe gebruik je het eigenlijk?? Gewoon verstuiven en een vochtige/droge doek erover of in het water sprayen.. kan namelijk nergens vinden hoe je het gebruikt😇

      Geliked door 1 persoon

  2. Orange Creatives is een bedrijf in Naarden.
    Een aantal jaren geleden kwam Etos met een goedkope cosmeticalijn ‘Daily’ van hetzelfde bedrijf, zie link https://www.orangecreatives.net/
    Ook hebben zij voor Deen supermarkten de cosmetica lijn Casacde ontwikkeld. Nergens geen ingrediëntenlijst te vinden van deze producten.

    Ik ben ook gevallen voor het ‘A Good Clean’, maar of dit helemaal zuiver is vraag ik me af. Het is niet goed te achterhalen waar ingrediënten vandaan komen en wie achter het bedrijf zitten.

    Het gebruik van Palmolie is niet te adviseren omdat per definitie een weinig duurzaam product is, zeker niet wanner het van ‘niet-biologische’ teelt is. En dat is dan ook de vraag.

    Ik blijf er bij dat ‘Sonett’nog steeds het beste schoonmaakmiddel is, maar daar hangt dan wel een prijskaartje aan.

    Geliked door 1 persoon

  3. Hoi!

    Ik heb ze ook gekocht deze week!
    Ze zijn super! En ruiken fantastisch hemels..🤗
    Ik vroeg me gewoon wel af als die oranje fles voor de afwas is. 🤔

    Geliked door 1 persoon

  4. Ik kocht net de All purpose clean en heb gelijk al spijt na gebruik van deze dat ik de andere niet aankocht! Kan helaas ook niets vinden over de origine… zonde want dit zal tijdelijk zijn in de action!

    Geliked door 1 persoon

  5. ik heb ook een fles gekocht, Maar vraag me af of je de spuitversie van de allesreiniger nog moet verdunnen als je gespoten hebt op bijv de tafel. Of is het al kant en klaar? Zag namelijk ook een allesreiniger zonder spuitdop. Etiket is er ook niet duidelijk over. Sowieso niks te vinden op internet qua achtergrond info he? Verder ruikt het geweldig en een toffe verpakking.

    Geliked door 1 persoon

  6. Ik had ze ook gekocht bij de Action. Toevallige vondst. Ik vind deze producten geweldig, alleen waren ze er vandaag niet meer bij de Action. Iemand tips waar je ze wel kan vinden?

    Geliked door 1 persoon

  7. Ik heb ze vandaag bij Aktion Rotterdam Zuidplein gekocht en meteen mee aan de slag gegaan. Ze ruiken echt heerlijk! Heb al mijn deuren in huis mee schoongemaakt en toch maar met een schone doek weer overheen gegaan. En het ging behoorlijk schuimen dus was wel lang bezig. Volgende keer misschien toch verdunnen met water.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie