Geen categorie

Paashop/WINACTIE/Mamabloggershop.

Joepie! Ik doe mee aan mijn allereerste bloggershop/paashop! Wat wil dat nu eigenlijk zeggen? Met een aantal bloggers doen we een winactie én het zou natuurlijk heel erg leuk zijn om nog andere bloggende mama’s te leren kennen, is het niet? Ik mag jullie voorstellen aan Nathalie (klik!) en Ellen (klik).

Nathalie is blogster bij Unicornsandfairytales. Ze is juf van beroep. Haar blog is alles wat je moet gelezen hebben! Van kidsfashion tot DIY. Een hippe mama die altijd zorgt voor leuk leesvoer. Ik volg dan ook al even haar blog en Instagram. Een creatieve duizendpoot die niet graag stil zit. Bij Nathalie kan je shoptegoed t.w.v. €25 winnen bij Studijoke Yay!

Ellen is een Nederlandse blogger. Haar blog, Mama Scrapelle kende ik nog niet! Dankzij deze bloghop leerde ik haar blog kennen en pluisde ik die natuurlijk helemaal uit.  Op haar blog komen allerlei avonturen die ze als werkende thuisblijfmama én pedagoog meemaakt. Bij haar kan je deze super leuke piraatjes winnen!


Op naar de hop.

Hebben jullie al een bezoekje gebracht aan hun blog? Good! Up to some serious business! Ik schreef in mijn titel dat je iets kon winnen. Dus geef ik helemaal gratis en voor niks deze übercoole-ikwildiehebben-megafantastische mand weg. Maar daar moet je natuurlijk iets voor doen. (duh!)

Laat een reactie na op dit bericht. En volg gewoon mijn blog.

Ga naar mijn Facebookpagina en druk op het duimpje ‘vind ik leuk’. Zo blijf je helemaal up to date met alles wat ik te vertellen heb. Reageer daar ook maar eens onder de winactie, zo maak je dubbele kansen. Delen mag! 

Wil je je kans verdriedubbelen? Ga dan gewoon naar mijn Instagram pagina en klik op ‘volgen’.

Op 08/04 maak ik de winnaar bekend! Good luck!

Xoxo

49 gedachten over “Paashop/WINACTIE/Mamabloggershop.

  1. Leuk die mand en de paashop! Jou kende ik nog niet maar ik ga je zeker volgen. Nu ook even verder kijken of er andere leuke blogs zijn die ik ook wil gaan volgen

    Geliked door 1 persoon

  2. Oei, wat een mooie mand. Als deelneemster van de #Paashop doe ik stiekem toch ook erg graag mee. Ik ben je gaan volgen op Facebook en Instagram (shame on me dat ik nog niet iedereen goed ken). Veel plezier verder met de hop.

    Geliked door 1 persoon

  3. De meeste blogs kende ik al die mee doen, maar de jouw is nieuwe voor me. Meteen even een like op fb.
    De mand zou leuk staan in ons nieuwe huis waar we nu 2 maanden wonen, ik doe dus graag mee.

    Geliked door 1 persoon

  4. Ik zeg eerlijk dat ik je nog niet kende. Maar dat zag je uiteraard al op Facebook en Instagram omdat ik je net pas ben gaan volgen. Een erg leuke mand ik duim!

    Geliked door 1 persoon

  5. Hey wat leuk!! Welkom voor de 1e hopblog haha gezellig zo andere moeders te ontmoeten en kennis en inspiratie op te doen.. doe ook graag mee met je actie voor de prachtige mand.. heb je facebook en aactie geliked plus actie daar gedeeld en je instagram gevolgd. Volg graag je blog..
    Liefs natasja

    Geliked door 1 persoon

  6. Shoptegoed zou goed kunnen gebruiken! Om voor mijn 3 kinderen !♡♡mijn trots ! Voor hun kinderkamer tjes in ons nieuwe huisje iets shoppen!😍

    Geliked door 1 persoon

  7. Leuke winactie, met mooie mand, tijdens deze Paashop.
    Ik vind hem echt mooi en hoop mee te mogen doen met loten.
    Ik volg je op Bloglovin, maar heb geen Facebook en instagram.
    Fijne Pasen gewenst en ik hop nu door.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie