lifestyle

Vakantiekriebels/budgettips voor de Paasvakantie!

Yeeey! Paasvakantie! De leukste als je het mij vraagt. Niet te lang en vooral ook niet te kort. Ik maakte al wat plannen wat we de komende 2 weken zullen doen. Ik ga een klein beetje werken, de rest van de tijd ga ik genieten.

Dinsdag is mijn eerste volledige vrije dag. We gaan naar Oostende! Nijntje is aanwezig in de vernieuwde C&A (vanaf 3 april tot 10 april). Je kan samen met Nijntje op de foto én er wordt voorgelezen (telkens om 11u, 13u en 15.30u)


Ook Hema pakt uit met iets megatof! In hun 700 winkels, ook in België uiteraard is de bekende familie Paashaas aanwezig! Hier vind je meer info!

Ga eens naar Middelkerke. Daar kan je op echte Thaise tuktuks een half uurtje rondgevoerd worden. Plaats van vertrek aan het Casino. Reserveren is aangeraden! Meer info vind je hier.

Of wat dacht je van een kinderfilmnamiddag op 5 april? In Theaterzaal City te Nieuwpoort speelt de film Storks af. De film begint om 14.30 u, ingang kost €3.


Of wat dacht je van Airbrushtattoo’s in Kortemark? Vanaf 3 jaar kunnen stoere kerels en even stoere dames hun eigen airbrushtattoo krijgen. En dat allemaal gratis. Place to be: Maisdoolhof, Steenstraat 90, Kortemark. Dit op zondag 9 april van 14 tot 17u.

Wij gaan ons alvast niet vervelen!

Veel vakantiepret!

Xoxo

Advertenties

3 gedachten over “Vakantiekriebels/budgettips voor de Paasvakantie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s