Lichaamsverzorging·lifestyle

Organic van Orange Creatives.

Niet zo heel lang geleden ging ik nog eens naar de action en zag ik deze nieuwe producten staan. Voor minder dan €2 per stuk besloot ik het ganse gamma uit te testen.

Ik kocht een shampoo, bath/showergel, hand&bodylotion en een handwash. De producten zijn allen met Aloë Vera. De Shampoo en douchegel zijn met Argan olie, de bodylotion en handwash met Olijfolie.

Image by Mamavantweeblog

De verpakking beweert organisch te zijn. Maar is het dat ook? Ik vind zeer weinig terug van het merk, Orange Creatives, behalve dan dat ook deze (klik!) producten van hetzelfde merk zijn.

Ik nam de ingrediëntenlijst door van de shampoo en die ziet er zo uit:

Image by Mamavantweeblog

Ik zocht de ingrediënten op en die leken toch op het eerste zicht veilig. Ik ken er zelf niet zo heel veel van, maar mijn beste vriend Google hielp mij erbij.

De producten ruiken één voor één heerlijk! De shampoo maakt mijn haar zacht zn ik heb niet de indruk dat ik nog een conditioner nodig heb, al doe ik dat wel aangezien ik zo’n broos haar heb. Helaas heeft dit merk geen conditioner.

De douchegel, handwash en bodylotion droogt mijn huid niet uit. Mijn huid voelt zacht aan, kleeft niet en ik heb ook zeker niet het gevoel dat er een laagje op mijn huid ligt. (En geloof me, ik ben daar een ambetante in.)

De shampoo, douchegel en handwash is hier bijna leeg en die koop ik zeker opnieuw. Zo ben ik wel, als ik 1 product graag gebruik dan koop ik liefst geen andere meer. Mijn zus vindt dat nogal gek :). Nu nog hopen dat ze op voorraad zijn. Van dit product zou ik het zeer jammer vinden als het het gamma verlaat.

Kochten jullie ze ook al? Wat vinden jullie van de producten?

Xoxo

Advertenties

6 gedachten over “Organic van Orange Creatives.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s