kids

Jeune Premier, voor elk wat wils.

Ik ben er heel zeker van dat jullie Jeune Premier kennen. Op elke speelplaats loopt er namelijk een kindje met een JP boekentas.

Jeune Premier bestaat sinds 2012 en is ontstaan door een Jurist en Apotheker. Hun oudste zoon Ralph maakte zijn entree voor de peuterklas maar mama- en papalief vonden geen geschikte boekentas. Tegen alle verwachtingen in werd het eerste prototype warm onthaald en het duurde niet lang vooraleer de vraag gesteld was om eentje te laten maken.

Er was vraag, dus nu was het aan hen om voor het aanbod te zorgen! Het idee ontstond om een capsule collectie te maken bestaande uit 5 verschillende modellen. De eerste Jeune Premier collectie werd verkocht door een agent gespecialiseerd in prêt-à-porter voor kinderen. Hélène besloot al snel om haar job op te zeggen om zich te concentreren op het ontwerp en de verkoop.

Dit betekende de grote doorbraak voor Jeune Premier. Wanneer hun tweede zoon, Jack, het levenslicht zag deed dat nieuwe behoeften ontstaan voor het koppel en dus werden er nieuwe producten ontwikkeld. Ondertussen is Jeune Premier uitgegroeid tot een vaste waarde en niet meer weg te denken van de speelplaats!
Pennenzakken, turnzakken, peuterboekentasjes, sporttassen,.. u name it, Jeune Premier heeft het. Welke mijn favoriete design is? Al zijn onderstaande mijn topfavorietjes.

Zeg nu zelf, zou jij kunnen kiezen? 


 Niet enkel hun gamma is geweldig maar ook de klantenservice! Dat las ik alleszins een tijdje geleden op de blog van Het leven van Eva. Dit is pas service!

De tassen zijn handgemaakt en daar betaal je een eerlijke prijs voor. JP koop je online o.a. bij Jeune Premier zelf of in de betere boetiek. Ik weet alvast wat wij aanschaffen voor volgend schooljaar. Na wat tegenslag met een goedkopere boekentas investeer ik deze keer in oerdegelijke kwaliteit! Wie van jullie kids heeft een boekentas ervan?

Xox

Advertenties

3 gedachten over “Jeune Premier, voor elk wat wils.

  1. Die met kat ziet er geweldig mooi uit! Enora heeft 1, maar die ligt nog opzij tot het eerste kleuterklas. Vanaf september gaat ze hem dus meenemen naar school. 😊

    Liked by 1 persoon

  2. Ik kan dat van die knappe boekentassen en fantastische service alleen maar beamen. Ik kocht eentje vorig jaar zomer voor onze Maurice en die heeft nu heel veel blaasjes vooraan (lucht/water onder gekomen op één of ander manier). Wij mochten ook eentje van de nieuwe collectie uitkiezen.. gratis en voor niks. Je betaald er wat voor, maar je krijgt heel wat terug.. TOPPERS!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s