kids

Kidsproof tuin voor een prikje.

Je kan een kidsproof tuin zo mooi en duur maken als je wil. Helaas hebben wij geen groot budget voor de tuin volledig om te gooien naar speeltuin (want die hebben we hier gewoon om de hoek). Toch hebben wij onze tuin kidsproof gemaakt voor een minimum budget. Graag geef ik enkele tips mee over hoe ook jij budgetproof de tuin kan aanpakken.

Vergelijk.

Vergelijk de prijzen online als in de winkels. Zo kochten wij een intex easy set zwembad (met pomp) van 3.05 meter voor €57 bij Coolblue. De prijzen online liepen op tot €109, ik spendeerde er wel 2 uur zoekwerk aan. Op de foto was hij helaas nog niet helemaal gevuld 🙂


Tweedehands.

Er zijn tal van tweedehandsgroepen op Facebook, of gewoon online. Zo vond mijn schoonbroer een grote trampoline en grote glijbaan voor €100. Ook de kringloopwinkel heeft vaak tof buitenspeelgoed, al moet je daar soms echt geluk hebben. Het is momenteel volop rommelmarktseizoen, ook daar kan je echte batjes doen!

Gratis.

Ook bestaan er tal van weggeefgroepen op Facebook. Daar vonden wij een trampoline, een speeltuintje en een krokodillenwip. Niet dat ze heel erg mooi zijn, ze doen nog exact wat ervan verwacht wordt.


Aanbiedingen.

Ook Lidl heeft soms toffe aanbiedingen. Zo hebben ze een metalen schommel voor €99. Ook in Carrefour hebben ze een groot gamma aan buitenspeelgoed. Bekijk daar zeker ook eens de aanbiedingen en eindereeksen. In Action heb je natuurlijk ook spotgoedkoop buitenspeelgoed, al kan ik eerlijk zeggen dat hun watertafels niet zo stevig zijn als die van Little Tikes.

Geniet van jullie snikhete week!

Xoxo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s