kids

4 gratis of budget tips voor de zomervakantie.

Graag geef ik jullie enkele vakantietips mee. Uitstapjes met de kinderen zijn natuurlijk super leuk. En als het geen geld kost (of gewoon heel weinig) nog leuker!

  • Kabouterberg Kasterlee:

Ben je tussen 3 en 7 jaar, zet dan je rode pinnenmuts op en ga samen met de vertelster op zoek naar het kabouterhuisje. Onderweg kan je luisteren naar boeiende verhalen en liedjes zingen.

Waar: kabouterberg Kasterlee

Wanneer: Elke dag in juli en augustus, ook zon-en feestdagen. Reserveren is niet nodig. Inschrijven vanaf 13.30u, start: 14u. Wandeling duurt 2 uur.

Prijs: €3,5/kind, volwassenen gratis.

  • Cartoonfestival Knokke:

Kijken jullie mee naar 440 cartoons?

Waar: Heldenplein, Heist

Wanneer: dagelijks van 10-19u

Prijs: Gratis

  • Kip van Troje presenteert: poëtisch kapsalon, hoedensalon en airbush.

Poëtisch kapsalon: 

We betoveren elke kleine speelvogel met een gek, grappig, eigenaardig of donzig kapsel. Pluimen, draadjes, kralen, bloemen en alle kleuren van de regenboog komen in het haar terecht !Onze kapsters zijn niet enkel haarartiesten, het zijn ook kakelende babbelaars. Van wachtrij tot de klant zelf: iedereen krijgt gedichten te horen, kan meezingen met de staartjes-rap, speelt mee met een knip-en-krol-woordspel en noem maar op. Een kapsalon tussen de boeken: of hoe woorden, al dan niet op rijm, speels geschoteld en verpakt kunnen worden gebracht.

Hoedensalon:

Klasse, karakter en kleur op uw feest. Met dit origineel concept creëren wij unieke, prachtige, kleurrijke, gepersonaliseerde hoofddeksels voor uw genodigden. Twee ontwerpers zetten poëzie om in kunst. Taalkunst uit onze kop, wordt een creatie op jouw hoofd. Sfeervolle, verfrissende act. Poëzie en woord wordt een streling voor het oog voor toeschouwers én klanten van het hoedensalon. De bezoekers van uw evenement gaan met tastbare herinnering nog mooier naar huis. Straattheater/animatie met etiquette.

Airbrush:
Tijdelijke tattoos worden op de huid gebrusht. Wij werken enkel met kwaliteitsmateriaal (niet toxisch en ook voor kinderen veilig / kan tot ca 7 dagen op de huid blijven). 

Waar: Victorlaan 44, Nieuwpoort 

Wanneer: 02/07/2017 van 14-17u, 

Prijs: Gratis. (Voor kuikens vanaf 3 jaar tot speelvogels van 103 jaar.)

  • Muziekshow vtm: 2 meisjes op het strand.

2 Meisjes op het Strand is de titel van de VTM-show die deze zomer voor de tweede keer wordt opgenomen op het Klein Strand van Oostende. Bij elke opname zijn twee andere bekende meisjes host van het programma. In 2 Meisjes op het Strand worden telkens 8 artiesten uitgenodigd. Samen brengen ze 12 nummers: solo, in een verrassend duo of in groep. En voor die nummers putten ze uit jaren van zomerhits. Tussen de optredens door zijn er speciale filmpjes vol muziek en gunnen de meisjes kijkers ook wat beelden backstage. 
Waar: klein strand Oostende

Wanneer: 8, 9 en 17 augustus 

Prijs: gratis 

Vorig jaar waren wij er ook. Meer lees je hier (klik!)

Advertenties

2 gedachten over “4 gratis of budget tips voor de zomervakantie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s