interieur

Evian kratten, hipper dan hip.

Op tal van facebookgroepen vind je ze, de roze Evian kratten. Ze worden aangeboden vanaf €25 tot wel €35. Pokkeveel geld als je’t mij vraagt. Geen kat wou prijsgeven waar ze deze kratjes kochten. Of toch wel. Via Google ging ik naarstig op zoek naar ‘roze evian kratten’ en kwam ik op de blog van Zilverblauw. Daar werd me al snel duidelijk dat ik mijn vrienden moest aanspreken die naar Frankrijk op reis gaan.

Ongeduldig als ik ben, staat wachten niet in mijn woordenlijst, en ergens wou ik mijn vrienden en kennissen hun reis niet laten verknallen door op zoek te gaan naar Evian kratten. Ik bedacht me dat ik gewoon Evian kan aanspreken met mijn vraag. Via Facebook stuurde ik ze een berichtje en ik kreeg al snel antwoord. Gewoon in de drankencentrale zijn ze te vinden. Haleluja.

Ik belde even naar de dichtstbijzijnde en inderdaad, de Evian flessen zitten in roze kratten. Van zodra ik in de buurt moest zijn ging ik er 2 ophalen en ik betaalde net geen €24 voor 2 bakken én 24 liter evian water. We komen alvast geen tekort voor de moment. Hittegolf, kom maar op.

Ik poetste de bakken op in mijn bad want ze waren redelijk vuil. Helaas kreeg ik niet alles er vanaf maar hey, het heeft zijn charmes.


En wat ga ik daar nu me doen, ik hoor het jullie al denken. Vooral diegene die niet snapten waarom ik een oproepje deed 🙂


Tadaaaa. De kinderen hadden nog geen nachttafel et voilà. Ohja, een witte muur in de kinderkamer kreeg ook een nieuw kleurtje. Want wit is ook maar wit hé.


De foliebalonnen komen van de Action. Ik kocht 2 ‘party’ slingers en maakte er gewoon ‘Aya’ van. Die balonnen lossen toch amper, aangezien mijn valentijnsbalonnen nog steeds perfect opgeblazen op zolder liggen.

Wat vinden jullie ervan?

Xoxo

Advertenties

11 gedachten over “Evian kratten, hipper dan hip.

 1. Dit heb je leuk gedaan zo zeg! Lekker inventief en zo heb je voor weinig toch groots resultaat. Ik vind die kratten ook zo leuk, alleen moet je er zo veel moeite voor doen hahaha. Ach ik blijf toch erg van het zwart/wit 🙈.

  Liked by 1 persoon

   1. Dankjewel!

    Maar drankcentrale is hetzelfde als drankgroothandel? Want daar moet je echt per se een bedrijf zijn die die goederen verkoopt dus niet als particulier.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s