kids

Uren plezier met Wobbelboard.

Kennen jullie hem al, de wobbel? Ik had er al vaker over gehoord maar nog nooit in het echt gezien. Toen we in juli naar het Bjornbloggerevent gingen in Amsterdam konden we hem voor het eerst testen. 


Zoals je ziet is het een houten gebogen plank. Mijn beide kinderen waren enthousiast erover. Aya heeft erop liggen chillen, Nassim heeft ermee gewiebeld. Er was ook wobbel yoga voorzien, en naar’t schijnt hebben mijn kinderen ook daar aan meegedaan. 

We leerden Hannelore, de dame achter wobbel kennen. Een ongelofelijk lieve vrouw, met een peperkoeken hart. We zijn heel dankbaar dat we een wobbelboard kregen, hij stond al even op de verlanglijst maar ik durfde eerlijk gezegd de investering nog niet wagen. 

De Wobbel is gemaakt van duurzaam geperst Europees beukenhout dat behandeld is met watergedragen lakken en beitsen. De wobbel wordt geproduceerd in de Ardennen

Wat kan je daar nu eigenlijk mee doen, hoor ik jullie al denken. De lijst is oneindig. Hier gebruiken de kinderen hem als opstapje, in het spel, als relaxzetel, als tafeltje, poppenkast,…en aangezien hij tot 200 kilo kan verdragen doe ik er ’s avonds lekker step aerobic op.


En zeg nu zelf. Mooi is het ding wel voor in je interieur he! 

Er bestaat ook nog een XL wobbel, diegene wat wij hebben is eentje voor kids tot 1.40m. Ik voel het wel in mijn heupen dat hij eigenlijk te klein is voor mij. Maar bon, ik ben alvast mijn kleingeld aan het sparen en misschien brengt sinterklaas wel een cadeautje voor mama dit jaar. Ik was namelijk heel erg flink Ook merk ik dat de wobbel populair wordt. Al vaker zag ik hem op Facebook en Instagram voorbij komen, en nu snap ik eigenlijk ook waarom.

Ook op reis ging de wobbel mee, dat moest van de kinderen en gelukkig hadden we nog plaats in de wagen. Ook hier is hij populair want er kwamen al enkele ouders vragen wat dat nu eigenlijk is.

Ik vind het zelf de investering echt waard. Duurzaam speelgoed staat nog steeds op onze nummer 1. Mijn kinderen zijn er ongelofelijk aan gehecht en gebruiken hem nog steeds dagelijks. Hier (Klik!) vind je nog meer info over de wobbel en kan je hem ook zelf aankopen.

Hebben jullie al een wobbel?

Xoxo

Advertenties

2 gedachten over “Uren plezier met Wobbelboard.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s