kids·lifestyle

New in: Lucardi Little Miss Fabulous.

Aya wordt groot, bijna 7. Dit schooljaar leerde ze de klok lezen en vind dit zelf heel erg leuk. Al even zeurt ze me de oren van het lijf voor een horloge. Maar eerlijk? Stijlvolle horloges voor kinderen vond ik niet. Of het was K3, of een schreeuwerig kleur. Toen we vorige week iets mochten uitkiezen bij Lucardi (klik!) vonden we al snel iets wat we beiden mooi vinden. 2 Dagen later werd het pakje al geleverd. 


Aya koos samen met mij een set met oorringen, ketting, armband en horloge. Het zit mooi verpakt in een stevig doosje. 

Ik sprak met haar af dat we dit houden voor ‘speciale gelegenheden’. En daarmee bedoel ik dat ze het niet dagelijks zal aandoen. Als we eens de stad intrekken ofzo uiteraard wel. 


Wat vind ik ervan?

Ik baal dat de set niet in adult versie is! Al zou de mini lippenstift op het horloge er voor mij niet op moeten. Net dat maakt het voor little miss fabulous Aya perfect. Ik vind de set echt prachtig. Lila is een kleur die ik sowieso heel graag zie. De armband en horloge gaat niet zo makkelijk open dus lijkt me heel veilig voor kinderen. De ketting en oorringen zou ik misschien wel eens durven lenen, als Aya niet thuis is. (Maar hé, niet vertellen hoor!) 

Wat vindt Aya ervan?

Aya was minstens even enthousiast als ik. De horloge en armband deed ze meteen aan en elk half uur vertelde ze me hoe laat het ondertussen was. Ideaal, zo’n sprekende klok in huis. Ook de oorringen wou ze eens passen. Ze is er heel blij mee. Ik denk dat ze zich ook al een beetje groter voelt, nu ze zo’n ‘chique madammen juweeltjes’ heeft. (Her words, not mine :)) 


Het horloge was nog een beetje te groot maar liever zo dan te klein. Volgens mij zal ze hem heel lang kunnen dragen. Ook de ketting heeft verschillende groottes om te sluiten. Ideaal als je’t mij vraagt.


Hier(klik!) heeft Aya een filmpje over de juweeltjes gemaakt.
Wil jouw dochtertje dit setje ook? Dan kan je het hier (klik!) aankopen.

Wat vinden jullie van de juweeltjes?

Xoxo 

Advertenties

10 gedachten over “New in: Lucardi Little Miss Fabulous.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s