lifestyle

Let’s get personal: get fit with… me!

Een nieuw jaar, een nieuwe lijst met voornemens. Eerlijk? Ik heb voor dit jaar maar één voornemen gemaakt en dat is.. een beetje strakker worden. Ik ben niet ontevreden met mijn gewicht, maar mijn lichaam mag gerust terug wat strakker worden en dan heb ik het vooral op mijn buik.

Fit worden doe je niet in je jeansbroek, dus werd het hoog tijd om enkele sportoutfits te scoren. Toevallig heeft Lidl deze week een ruim gamma sportitems maar met enkel de kledij zal het ook niet lukken. Mijn favoriete outfit is de eerste. Een legging met roze accenten en daarbij een roze top. Niet onbelangrijk is dat de legging niet doorschijnt. Want wie wil nu in zijn halfblote billen squats staan doen? 😉

Ik kreeg de buikspiertrainer én ging meteen aan de slag. Mijn conditie is -denk ik- 0,0 dus daar moet snel verandering in komen. De kinderen vinden het een geweldig toestel, ik hoop gewoon een beetje resultaat ermee te boeken. Het toestel is volgens mij voor velen een bekend toestel. Het was heel gemakkelijk in elkaar te steken met enkele schroeven. Het toestel komt in twee kleuren en vind je hier.

Voeding:

Dat je niet alleen strakker wordt door enkel wat oefeningen te doen weet ik ondertussen ook. Daarom ben ik gestart om elke ochtend een gezonde shake te maken met mijn nutrition mixer. Dat vervangt netjes mijn boterhammetjes met choco als ontbijt haha! Wat ik zo positief vind aan deze juicer? Is dat je de mesjes kan vervangen en dat ze verworven zitten in een dop. Zo kan je de messen proper afwassen wat niet onbelangrijk is. Ook zitten er extra bekers in ‘for on the go’, met drinkdeksel eraan en hij lekt niet. Er zit ook een receptenboeken bij met enkele heerlijke shakes. De nutrition mixer is ook geschikt om noten fijn te malen. Ik maakte vandaag een ‘eigen recept’ met sinaasappel, banaan en appel.

Xoxo

3 gedachten over “Let’s get personal: get fit with… me!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s